You are 0.0 away from free shipping

Početna stranica - Autosjedalice

Recaro - Otroški avtosedež Toria Elite i-Size, Carbon Grey

Recaro 8050038148474 12064 16563
SKU kod: 12064
Recaro - Otroški avtosedež Toria Elite i-Size, Carbon Grey
Ovaj proizvod trenutno nije dostupan.
OutOfStock
379,99 EUR
-0%
379,99 EUR

If you want to receive notifications when the product is back in stock, you must be registered and .

Nova dječja autosjedalica Toria Elite marke Recaro bit će odgovarajuća za vašeg mališana od navršenih 15 mjeseci do 12 godina. Dječja autosjedalica izrađena je prema najnovijem sigurnosnom standardu i-Size, koji spaja nenadmašnu udobnost vožnje i izniman dizajn. Omogućuje jednostavnu montažu ili prebacivanje sjedala iz automobila u automobil. Ugrađeni zvučni sustav pruža najbolju zabavu za mlade putnike, a istovremeno potiče dijete da drži glavu u sigurnom dijelu jastuka sjedala.

Detalji o proizvodu

Recarova svestrana dječja autosjedalica, izrađena prema najnovijim sigurnosnim standardima i-Size, kombinira udobnost vožnje bez premca s izvanrednim dizajnom.

Opremljen ventilacijskim sustavom, RECAR-ovom ergonomskom pjenom i položajem za odmor, osigurava miran i udoban odmor, dok ugrađeni zvučnici (Prime kolekcija) u glavnom dijelu sjedala pružaju zabavu uz slušanje omiljenih bajki i pjesama uz osiguravanje glavu vašeg djeteta u sigurnom dijelu sjedala.

SJEDALO KOJE RASTE UZ DIJETE I LAKO SE PRILAGODI NJEGOVOM RASTU:
Dječja autosjedalica Toria Elite može se koristiti od oko 15 mjeseci do djetetove 12 godina – glavni dio sjedala raste s djetetom. Izuzetno je lako promijeniti sjedalo sa sigurnosnim pojasom u 5 točaka u 'jahača s naslonom'. Uz sjedalo je uključen i udoban jastuk za malo dijete.

OZVUČENJE:
Zvučnici ugrađeni u naslon za glavu sjedala, audio priključak i džep za uređaj pružaju zabavu u pokretu. Dijete zabacuje glavu unatrag i uživa u slušanju, dok glava ostaje u sigurnom području glave sjedala (samo u PRIME verziji).

NAPREDNA BOČNA ZAŠTITA (ASP):
Uklonjivi štitnici se jednostavno i brzo postavljaju na dječju autosjedalicu. U slučaju bočnog udara, štit smanjuje snagu udarca, koji bi mogao djelovati na djetetovo tijelo, čime se osigurava optimalna zaštita. Štitnik uvijek treba postaviti na dječju autosjedalicu sa strane okrenute prema vratima.

SUSTAV VENTILACIJE ZRAKA:
Svjež zrak je dobar za sve. To je osigurano u dječjoj autosjedalici Toria Elite prolazom kroz otvore na vanjskoj ljusci i mrežastom tkaninom u presvlaci sjedala, što omogućuje kontinuiranu cirkulaciju zraka.To je najveća moguća razina udobnosti i dobrobiti. Bilo da ste na kratkoj vožnji kod bake ili s cijelom obitelji na putu do mora - tako će mali istraživači uvijek biti dobro raspoloženi tijekom vožnje.

INTUITIVNA INSTALACIJA:
ISOFIX i Top-Tether osiguravaju jednostavno rukovanje sjedalom, tako da Toria Elite ispunjava stroge zahtjeve sigurnosnog standarda i-Size. Tri točke pričvršćivanja drže autosjedalicu na mjestu i apsorbiraju sile koje bi mogle djelovati na dijete u slučaju sudara. Kada se Toria Elite ugradi u automobil, može ostati na svom mjestu čak i kada se pretvori u autosjedalicu za stariju djecu (100 - 150 cm).

JEDNORUČNO PODEŠAVANJE NAGIBA:
Dječja autosjedalica RECARO Toria Elite ima tri različita nagiba, bez obzira na to je li dijete vezano unutarnjim sustavom pojasa u 5 točaka ili kasnije sigurnosnim pojasom u autosjedalici za stariju djecu. Položaj za odmor pruža svu udobnost, čak i tijekom spavanja. I što je najbolje: nagib sjedala može se podesiti samo jednom rukom, čak i kada dijete sjedi u sjedalici.

SIGURNE ZNAČAJKE ZA SVAKU VOŽNJU:

Školjka sjedala koja apsorbira energiju:
u slučaju sudara, energija se oslobađa i apsorbira u školjku autosjedalice u slučaju sudara
Patentirani sigurnosni sustav HERO:
djeca od 76 do 105 cm visine sigurno su pričvršćena u sjedalu sustavom sigurnosnih pojaseva u 5 točaka s patentiranim HERO sustavom: integrirani naramenici, jastučići za pojas i glava sjedala - HERO sprječava uvijanje ili klizanje pojaseva s ramena, dok olakšavajući sigurno i jednostavno pričvršćivanje djeteta na sjedalo
Naslon za glavu podesiv po visini s integriranim sustavom sigurnosnih pojaseva u 5 točaka:
Jednostavno podešavanje omogućuje djetetu ergonomski položaj sjedenja, te brzo i sigurno pričvršćivanje na sjedalo zahvaljujući HERO sustavu i središnjem zateznom pojasu (76 - 105 cm visine djeteta)
Mekani jastučići:
zaštititi osjetljivu kožu djeteta od iritacije (76 - 105 cm visine djeteta)
RECAR ergonomska pjena za sjedalo:
koristi se u automobilskoj industriji, savršeno se prilagođava djetetovom tijelu i pruža najvišu razinu udobnosti
Označeni tečaj sigurnosnog pojasa:
pravilnu ugradnju autosjedalice olakšavaju zelene oznake
Ergonomski dizajn:
donji bočni oslonci olakšavaju i ergonomičnije roditeljima da smjeste svoje dijete u sjedalo
Intuitivno rukovanje sjedalom jednom rukom:
bez komplikacija: sve važne postavke lako se postižu samo jednom rukom
Ugrađeni prostor za odlaganje sigurnosnog pojasa:
jednostavno pretvaranje u sjedalo grupe II + III - sustav sigurnosnih pojaseva u 5 točaka može se pohraniti u konstrukciju sjedala.

TEHNIČKE INFORMACIJE:
Standard:
UN R129/03

Kategorija:
76 - 150 cm
15 mjeseci - 12 godina

Vanjske dimenzije (Š/D/V):
43/49/62 cm

Težina:
12,5 kg

Dječja autosjedalica kompatibilna je sa svim autosjedalicama opremljenim logotipom i-size, a gotovo svim ostalim s Isofix konektorima.

Karakteristike

Starost 1 - 2 godine, 2 - 3 godine, 3+ godine
Prikladno za Fantek, Punčka