You are 0.0 away from free shipping

Početna stranica - Autosjedalice - Dječje autosjedalice

Recaro - Otroški avtosedež Mako Elite 2 i-Size, Fibre Black

Recaro 8051182416617 12065 16564
SKU kod: 12065
Recaro - Otroški avtosedež Mako Elite 2 i-Size, Fibre Black
Ovaj proizvod trenutno nije dostupan.
OutOfStock
299,99 EUR
-0%
299,99 EUR

If you want to receive notifications when the product is back in stock, you must be registered and .

Sa nasljednikom modela Mako Elite je vaše dijete od približno 3.5 do 12 godine zahvaljujući širem naslonu i mogućnosti promjene naklona optimalno sigurno i zaštićeno na svakom putovanju. Opremljen je sa optimiziranim Seatfix sistemom sa čvrstim konektorom koji omogućuje jednostavno namještanje ili uklanjanje sjedala iz auta u auto. Ugrađeni Sound System osigurava malim putnicima najbolju zabavu, istovremeno dijete potiče, da glavu drže u sigurnom dijelu naslona sjedala.

Detalji o proizvodu

Također kada i vaše dijete raste, želja prema maksimalnoj sigurnosti ostaje. Sa dječjom autosjedalicom- jahačem sa naslonom Mako 2 Elite je vaše dijete od približno 3.5 do 12 godina optimalno sigurno i zaštićeno na svakom putovanju.

Karakteristike:

  • Sjedeća pjena se u potpunosti prilagođava djetetovom tijelu i osigurava najvišu mjeru udobnosti
  • podesiv naslon za noge osigurava optimalan oslonac
  • prilagodljivi dio za leđa se prilagođava obliku sjedala u vašem vozilu
  • ISOFIX konektori omogućavaju brzo i sigurno namještanje
  • Težina sjedala: 5.00 kg
  • Upotreba: 100 - 150 cm djetetove visine ili od 3,5 godine do 12 godine

I-SIZE

Sa upotrebom I-SIZE sistema dječja autosjedalica ispunjuje sve najnovije i najstrože sigurnosne zahtjeve u skladu sa standardom UN R129. Ti visoki standardi pružaju zaštitu u slučaju bočnog udara i to je Mako Elite ne samo postigao, već i presegao. Roditelji su u prednosti zbog njegove jednostavnog i sigurnog namještanja u auto zahvaljujući ISOFIX kontektorima. Dječja autosjedalica je kompatibilna sa svim automobilima, opremljenima sa i-Size odnosno takozvanim automobilskim sjedalima, koji su opremljeni sa ISOFIX priključcima.

SOUND SYSTEM

Ugrađeni zvučnici u dijelu uzglavlja sjedala i audio priključak omogućava malome putniku, da uživa u slušanju priča. Dijete se tako može nasloniti nazad, glavica ostaje u sigurnom dijelu uzglavlja sjedala.

AIR VENTILATION SYSTEM

Zrak kruži tako, da prelazi kroz otvore na vanjskoj školjci i mrežastoj tkanini u sjedećoj presvlaci. To je najviši mogući stupanj udobnosti i dobrog osjećaja. Ne glede na to, da li ćete biti na kratkoj vožnji do bake ili djeda ili čak sa cijelom obitelji na putovanju prema moru  – tako će mali istraživači za vrijeme vožnje uvijek biti dobro raspoloženi.

ADVANCED SIDE PROTECTION

Ugrađena zaštitna krila se brzo i prije svega jednostavno otvaraju na strani vrata automobila. Tako u slučaju bočnoga sudara, apsorberi energije smanjuju jakost udarca, koji bi djelovao na djetetovo tijelo. Kombinacija sjedala, autosjedalice i bočnih krila nudi trostruku zaštitu u slučaju bočnog sudara.

PO VISINI PRILAGODLJIV NASLON

Kada djeca rastu, pravilan i ergonomski položaj za njih je ključnog značaja. Po visini podesiv naslon omogućava maksimalnu udobnost sjedenja, podupire zdrav i pravilan položaj zahvaljujući optimalnom tijeku sigurnosnog remena na svakoj vožnji.


SMART PROTECTION RING

Podstavljena krila u visini ramena se visinsko automatsko prilagođavaju visini djeteta i osiguravaju malim istraživačima, da su još nekoliko sigurniji i da im je udobno u njihovoj dječjoj autosjedalici. I još najbolja značajka: Smart Protection Wings raste sa djetetom zahvaljujući prilagodljivom leđnom dijelu sjedalice  – sve do 12 godina odnosno do djetetove visine 150 cm.

Karakteristike

Starost 3+ godine
Prikladno za Fantek, Punčka