Blade & Rose

Blade & Rose

Blade & Rose je jedno između vodećih britanskih poduzeća na području dječje mode. Posebno specializirani su za prekrasne šarene tajice i dodatke. Veliki dio razvoja popularne marke je predstavljalotraženje pravih materijala, koji osiguravaju, da su proizvodi izdržljivi, funkcionalni i ugodni osjetljivoj dječjoj koži.

Pročitaj više

Marka Blade & Rose je bila osnovana godine 2010, kada je bila dizajnerica Amanda na porodiljnom. Priča nastanka imena danas jako uspješnog poduzeća se skriva u srednjem imenu njenih mališana. Harley "Blade" i Issey "Rose" su još danas važni članovi obiteljskog poduzeća, kojega Amanda vodi sa mužem Jonom. Mama Amanda je ženska za sve, brine za dizajn, narudžbe, nove koncepte, račune, marketing i poslovanje. Otac Jon brine za međunarodnu prepoznatost i distribuciju, djeca su modeli te nadobudni kreatori i istraživači novih motiva.

Svaki dio kolekcije je jedinstven i ima zaštitni znak na zadnjem dijelu. Glavna komponenta razvoja je bila osigurati kvalitetne i sigurne materijale, koji su isto tako izdržljivi, funkcionalni, dobro prani i, najvažnije, mekani te ugodni do djetetove nježne kože.

Među proizvode priznate marke Blade & Rose možemo pronaći hudije, od kojih kapuljače krase uši te zmajeve bodije, tajice sa različitim motivima životinja na zadnjoj strani, pa tako i odgovarajuće čarape. Trendi mamice će moći svoje mališane obući u Wellington gumene čizmice za bezbrižne kišne dane, izabrai između majica u različitim bojama i između modnih kapica. Za siguran hod su kod Blade & Rose stvorili čarapa cipelu, koje će grijati vašega mališana i sa gumenim potplatom pobrinuti, da njegov hod bude siguran i bez nepotrebnih padova.

Prvi predmeti su bili ubrzo rasprodani i sada imaju britansko obiteljsko poduzeće narudžbe iz cijeloga svijeta. Njihove proizvode možemo pronaći u Njemačkoj, Francuskoj, Švicarskoj Španjolskoj, Belgiji, Italiji, Grčkoj, u Nizozemskoj, Kini, na Tajlandu i Japanu, u ZAE, Novom Zelandu, Australiji te trenutno prodiraju na američko tržište. Blade & Rose se trudi još naprijed širiti svoju kolekciju sa pripadajućim modnimi dodacima i novim dizajnom.

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.