You are 0.0 away from free shipping

Filtri

298 od 298 proizvoda
Prikaži sve

Kategorija

Cijena

do

Prikladno za

Starost

Proizvajalec

OK

Poduzeće Kid’s Concept je bilo osnovano 2007. godine. Njihov moto je ‘‘Djeca neka budu djeca.’’ I proizvodi su stvoreni sa mislima na sigurno i razigrano djetinjstvo. Sa njima žele širiti veselje i djecu motivirati k igri. Sigurnost, kvaliteta i odgovornost su smjernice, koje vode sve zaposlene. Roditeljima žele omogućiti da budu bez brige, zato veliko truda ulažu u razvoj igračaka, koje su sigurne za upotrebu.

Braća i sestrice si mogu dijeliti igračke i prenašati ih iz roda u rod, stvorene su kvalitetno i dobro će se pokazati u bilo kojoj situaciji. Žele stvoriti jednostavan svijet oko djece i ponuditi im mogućnost sigurnog i razigranog djetinjstva, sa unosom više veselja i motivacije do igre.

Ponekad se roditelji nađu u dilemi, kada treba opremiti dječju sobicu. Sa konceptom brenda Kid's Concept će dekoracija sobe za vašega mališana biti lakša i sa pravilno izabranom tematikom, koja uključuje tako dekorativne dodatke kao igračke, a isto tako i ugodnije i ugodnu okolinu za vaše dijete. Svi njihovi proizvodi su napravljeni sa fokusom na funkcionalnost i privlačnost.