Hajdi.hr Blog

Hajdi.hr Blog

 • DONE BY DEER OPET ODUŠEVLJAVA

  Done by Deer opet oduševljava cijeli svijet izvanrednim dizajnom i praktičnošću. Proizvodi bez kojih ne možemo zamisliti život jednostavno su predivni i iznimno kvalitetni.

  Dječja soba poprimit će potpuno novi izgled s ovom predivnom posteljinom s motivom balončića koji se proteže kroz cijelu kolekciju. Ručak koji pripremiš s ljubavlju bit će još ukusniji zahvaljujući novom priboru za jelo, a previjanje bebe bit će vrlo zabavno i udobno na predivnoj podlozi za previjanje izrađenoj od mekanog pamuka s akrilnim premazom. I na kraju, ako se spremaš na odmor, ne zaboravi na gnjezdašce zahvaljujući kojemu će se tvoja beba posvuda osjećati kao kod kuće!

   

   

 • Je li gnjezdašce sigurno za vašu bebu?

  Svakodnevno dobivamo veliki broj upita koji se odnose na sigurnost i uporabnost gnjezdašca za novorođenčad. Je li sigurno? Je li udobno? Je li funkcionalno? Je li potrebno? Novorođenče je naviknuto na ograničen prostor u maminom trbuhu, kao i na određenu temperaturu. Zato se, nakon dolaska na svijet, najbolje osjeća u tvojem naručju. Iako nerado, ponekad ga moraš ispustiti iz ruku i vida, te mu tada želiš osigurati maksimalnu sigurnost i toplinu. Upravo iz tog razloga, Done by Deer je dizajnirao gnjezdašce koje nudi sve to i kojem će se beba s lakoćom prilagoditi.

  Done by Deer gnjezdašca Done by Deer gnjezdašca dolaze u više različitih boja i uzoraka

  JE LI UPOTREBA GNJEZDAŠCA SIGURNA?

  Done by Deer gnjezdašce je zahvaljujući prozračnim materijalima i dizajnu, savršeno siguran za novorođenčad. Nažalost, nije kod svih gnjezdašca isto i upravo se iz tog razloga Done by Deer zalaže za to da bi se odredili standardi sigurnosti za taj proizvod. Zanima te na što treba obratiti pozornost kod kupovine gnjezdašca? Prije svega, provjeri od kakvog je materijala izrađen rub. Pripazi i na to da na gnjezdašcu nema trakica, mašnica i ostalih ukrasa koji bi mogli dovesti dijete u opasnost.

   

  ČETIRI RAZLOGA ZA KUPOVINU DONE BY DEER GNJEZDAŠCA

  1. Može se koristiti u dječjem krevetiću. U periodu prilagodbe na novi, veliki svijet oko nje, vaša će se beba u gnjezdašcu osjećati ugodnije i sigurnije nego u za nju prevelikom krevetu.

  .

  2. Ovo je gnjezdašce savršen izbor za putovanja i obitelji koje su stalno u pokretu. Poznato je da bebe mogu postati pospane bilo gdje i bilo kada. Budete li imali pri ruci Done by Deer gnjezdašce, to više neće biti problem. Beba će se posvuda osjećati sigurno i ugodno, bilo da se nalazite u hotelu, u posjeti kod bake ili pak na pikniku.

  .

  3. Raste s bebom. Kad ti zatreba više prostora za previjanje ili kad beba malo naraste, gnjezdašce se jednostavno može povećati.

  .

  4. Done by Deer gnjezdašce je savršeno sigurno. Rub je ispunjen zračnom pjenom koja neće bebu „gušiti“. Za prilagođavanje veličine koriste se gumice koje su pričvršćene tako da ni na koji način ne mogu ugroziti djetetovu sigurnost.

  .

  .

  .

  .

 • Hello world!

  Dobrodošli na Hajdi.si Blog Spletišča. To je vaš prvi prispevek. Uredite ali izbrišite ga, nato začnite pisati!

3 Artikl(a)