You are 0.0 away from free shipping

Fuerteventura s Hajdi

Fuerteventura je savršena destinacija za sve obitelji željne avantura u malo toplijem okruženju usred zime. Dopustite da vas impresionira sa svojom ljepotom, ljubaznim stanovništvom, pristupačnim cijenama i, naravno, jednom od najugodnijih klima na svijetu.

Hajdi i njezina obitelj već desetu godinu odlaze na prekrasni španjolski otok i s nama je podijelila, koji su must have proizvodi bez kojih ne kreću na putovanje.

Svaki roditelj koji je već krenuo na putovanje s malom djecom zna da je pametno dobro se pripremiti za to. Dodatnu odjeću, grickalice, piće i sve što vam treba bit će uredno složeno u ruksaku za pelene ili u prostranoj torbi za presvlačenje, s velikim džepovima.

Hajdi se dojmila trendi torba marke Done by Deer, dok je tata Urban odabrao Bugaboo ruksak, u koji može sakriti i računalo.

Elodie Zip & Go torbice savršene su za stvari poput potrepština za presvlačenje, koje se tijekom godina pretvaraju u kozmetičke torbice za mame. :)
 

Trik broj jedan: UVIJEK uzmite grickalice i bočice vode na izlet s djecom.

Često se nađete u situaciji u kojoj je potrebno negdje pričekati i mala djeca, naravno, u tom trenutku postaju gladna, žedna ili jednostavno nestrpljiva.

Kutije sa zdravim i ukusnim grickalicama olakšat će im čekanje, a bočica vode je naravno obavezna oprema na svakom dugom putovanju. Ako odaberete onu koja sprječava prolijevanje, sprječavate loše raspoloženje i mokre majice.


 

Kao i mnogi roditelji diljem svijeta, Hajdi i Urban kunu se u sunčane naočale Babiators, koje su iznimno izdržljive i mogu preživjeti i najluđe dječačke avanture.

 

Dječji pametni sat je onaj koji pruža malo više sigurnosti i mnogo mirnije živce. To je zato što u bilo kojem trenutku možete provjeriti lokaciju svog djeteta ili ga nazvati.
 

Kao i mnogi roditelji diljem svijeta, Hajdi i Urban kunu se u sunčane naočale Babiators, koje su iznimno izdržljive i mogu preživjeti i najluđe dječačke avanture.

 

Igračka žirafa Raffi Powder

18,95 EUR

Igračka Croco (mala)

18,95 EUR

Vizitka Maya

Mamica malega adrenalinskega navdušenca. Kadar mu ne rešujem življenja, pomagam soustvarjati barvito virtualno okolje.