You are 0.0 away from free shipping

Elodie x Cecilie N. Hartman: Intervju

Upoznajte majku dvoje djece, Cecilie N. Hartmann, koja živi u Kopenhagenu i dijeli svoja iskustva s drugim majčinstvom. Pročitajte sve o vrhuncima, najvećim promjenama i najkorisnijim proizvodima za bebe.

 

Hej, Cecilie!

Zdravo!

Reci nam tko si?

Moje ime je Cecilie Hartmann. Imam 28 godina i živim u Kopenhagenu sa svojim dečkom i dvije kćeri. Trenutno sam na rodiljnom dopustu. Prije toga radila sam u području marketinga. Kad mi kći krene u vrtić, otvorit ću svoju tvrtku.

Recite nam nešto o svojoj obitelji.

Moj dečko je Emil, ima 34 godine. Imamo dvije cure zajedno, Corneliu i Ellie. Razlika između djevojčica je 21 mjesec. Ellie ima 2 godine, a Cornelia 6 mjeseci. Živimo u Kopenhagenu, blizu jezera, grada i parkova. U prvoj godini naše veze rodila se Ellie, naša prva kći, za koju smo učili dvije uloge istovremeno - kako biti roditelji i partneri.

 

 

Recite nam kako izgleda život s dvoje djece?

Iskustvo biti majka drugom djetetu bilo je sasvim drugačije od prvog puta. Ovaj put osjećala sam se opuštenije u ulozi majke jer nisam imala istih briga. Međutim, pojavile su se druge brige, poput osjećaja krivnje što ne mogu posvetiti 100% svoje pažnje ni Ellie ni Corneliji. Želiš biti tu za oboje, a da ni jedan ne bude ljubomoran, ali u isto vrijeme želiš mlađem pružiti onoliko ljubavi koliko i prvom. Srećom, učim se uskladiti i prilagoditi našoj novoj rutini kao četveročlana obitelj.

Što je ispalo kako ste očekivali i što je bilo iznenađenje?

Znala sam da će Ellie biti divna starija sestra; ovo nije bilo iznenađenje. Međutim, prije rođenja drugog djeteta ne možete zamisliti da ćete imati duplo veću ljubav nego prema svom prvorođencu, ali jeste. Oboje volite podjednako, čak i više od života, a najljepše je vidjeti ih zajedno i gledati kako veza među njima postaje sve jača i jača.

Najveća promjena sada kada imate dvoje djece?

Porodiljni dopust je drugačiji; sada se moraš brinuti i za starije dijete, kao i čistiti i kuhati. Nije isto opušteno iskustvo kao s prvim djetetom. To uključuje puno više organizacije.

Do sada, što biste definirali kao vrhunce života majke dvoje djece?

Teško je to objasniti – iako ponekad može biti kaotično i teško, biti mama je također najbolja stvar na svijetu. Osjećam da je život sada stvarno počeo, sve ima puno više smisla i volim sve u vezi naše male obitelji.

Koji su najkorisniji proizvodi za bebe koje posjedujete?

Nosiljka i naša kolica. Obje su zaista zlata vrijedne, pogotovo kada beba odbija spavati. A kada ste vani s dvoje djece mlađe od dvije godine, teško je zamisliti život bez dobrih kolica u kojima mogu i zaspati.

Koji su vaši omiljeni Elodie proizvodi?

Jako volimo koristiti zimske vreće; pokazali su se iznimno korisnima tijekom danske zime. Osim toga, svakodnevno koristimo njihove deke i ručnike. Također volimo naša marela kolica. Ponekad ga koristimo i u zatvorenom prostoru kada starija kći odrijema.

Proizvodi koje je odabrala Cecilie N. Hartman:

Elodie - duda Binky Bloom, Powder Pink

8,90 EUR
-10%

Elodie - Dječja kolica MONDO - Blushing Pink

359,10 EUR
399,00 EUR

Vizitka Maya

Mamica malega adrenalinskega navdušenca. Kadar mu ne rešujem življenja, pomagam soustvarjati barvito virtualno okolje.