You are 0.0 away from free shipping

Nova kolekcija Elodie: Dalmatians 2024

Drugi dio Elodie kolekcije proljeće/ljeto 2024. donosi svježinu s novim uzorcima "Dalmatian Dots" i "Darling Dalmatians" koji krase njihove najpopularnije proizvode. Zajedno s nježnim proljetnim nijansama stvorili su nezaboravnu paletu koja će oblikovati cijelu kolekciju.

Među najslađim novitetima su dude Binky Boom u obliku cvijeta. Zajedno sa šarmantnim oblicima školjki skrojit će putovanje kroz sneno proljeće, pa sve do čarobnog ljeta.
 

Proljeće uz Binky Bloom

Naša nova ljubav su dude Binky Bloom - najljepše dude ovog proljeća. Jedinstven cvjetni dizajn u tri proljetne boje koji ćete lako kombinirati s ostalim Elodie dodacima.

Imaju simetričnu silikonsku dudu i prikladne su za bebe od tri mjeseca. Imaju 3 ventilacijska otvora koji omogućuju cirkulaciju zraka i štite osjetljivu kožu oko usta od iritacije.

Dude ne sadrže štetne kemikalije poput BPA, ftalata i PVC-a.
 

Vrijeme je za zabavu

Vrijeme za kupanje je vrijeme za zabavu! Predstavljamo novi pončo dostupan u tri proljetne boje te ručnik s kapuljačom i razigranim uzorkom.

Asortiman Elodie ručnika i kućnih ogrtača nikada nije izgledao tako dobro! Uronite u široku ponudu atraktivnih dodataka.
 

-20%

Elodie - Dječji pončo za kupanje, Powder Pink

31,92 EUR
39,90 EUR
-20%

Elodie - Dječji pončo za kupanje, Bermuda Blue

31,92 EUR
39,90 EUR

Točkice

Nova kolekcija fokusirana je na praktične i razigrane dodatke za mališane koji uljepšavaju obiteljsku svakodnevicu. Dalmatian Dots uzorak uljepšat će mnoge proizvode.

Blinkie se vratio u prekrasnim novim bojama

Najbolji prijatelj mališana vratio se u velikom stilu!

Zečići Elodie stvoreni su kako za ugodan odmor tako i za razigrane dane. Njihova supermoć je što su svakim pranjem sve mekši!
 

Elodie - Mazilica Sunrise Blue

24,90 EUR

Elodie - Mazilica Gelato Green

24,90 EUR

Elodie - Mazilica Sunny Day Yellow

24,90 EUR

Elodie - Mazilica Bermuda Blue

24,90 EUR

Elodie - Mazilica Blushing Pink

24,90 EUR

Vizitka Maya

Mamica malega adrenalinskega navdušenca. Kadar mu ne rešujem življenja, pomagam soustvarjati barvito virtualno okolje.