You are 0.0 away from free shipping

Održavajte zdravlje svog mališana uz Hygro+ ovlaživač

Zima je tu, a grijanje brzo uzrokuje pad relativne vlažnosti u našim domovima na niske razine. Naši mališani postaju još osjetljiviji na začepljenost nosa, infekcije i bolesti. Suha koža, nadražene oči i problemi s disanjem postaju uobičajeni problemi. Kako biste osigurali najbolje uvjete za svoju bebu, postoji rješenje: ergonomski dizajniran i bešuman ovlaživač zraka za bebe Hygro+ marke Babymoov.

Osim što je ovlaživač zraka, Hygro+ također omogućuje praćenje sobne temperature i noćno osvjetljenje prostora, sve u jednom proizvodu. To vam daje ručnu i automatsku kontrolu temperature, 5-stupanjski protok pare i mogućnost difuzije ulja, kao i 7 različitih opcija ugodnog osvjetljenja.

Hygro+ je višenamjenski ovlaživač zraka koji će ne samo održavati vlagu na optimalnoj razini, već će i poboljšati ambijent u dječjoj sobi.
 

-20%

Babymoov - Hygro + ovlaživač zraka 3u1

63,92 EUR
79,90 EUR

Korištenjem Hygro+ ovlaživača možete smanjiti rizik od kašlja, konjunktivitisa, bronhitisa, nazalnih infekcija pa čak i astme. Osim toga, beba će biti manje sklona umoru i suhoj koži. Upotrebom ovlaživača osigurat ćete najčišći zrak svojoj bebi.


 

Zašto je korištenje ovlaživača toliko važno? Iako smo možda dobro informirani o onečišćenju vanjskog zraka, kvaliteta zraka u našim prostorijama često se precjenjuje. Vaša beba, koja je provela 9 mjeseci u maternici, posebno je osjetljiva na kvalitetu okoline.

Iznenađujuće je da je zrak u našim domovima ponekad zagađeniji od zraka vani i obično predstavlja čak 2/3 zraka koji svakodnevno udišemo.

Dodatni izvori onečišćenja zraka u vašem domu su i uređaji za grijanje, proizvodi za čišćenje, dlake kućnih ljubimaca, namještaj, podne obloge i mirisne svijeće.

Korištenjem ovlaživača kao što je Hygro+, možete poboljšati kvalitetu zraka u svom domu i pobrinuti se za zdravlje i dobrobit svoje bebe.

 

Vizitka Maya

Mamica malega adrenalinskega navdušenca. Kadar mu ne rešujem življenja, pomagam soustvarjati barvito virtualno okolje.