You are 0.0 away from free shipping

V vrtić s Done by Deer prijateljima

Slatki prijatelji Done by Deer spremni su za novu avanturu! Oni će se pobrinuti da odlazak u vrtić bude zaista zabavan. Nude vam i 4 savjeta koji će vam olakšati prve dane upoznavanja s novom okolinom.

Polazak u vrtić velik događaj  za roditelje i malu djecu. Prilika koja također može biti zabavna i vesela! Zanima li vas kako možete doprinijeti tome?

1 Rutina

Mališani se osjećaju sigurno uz rutinu, jer znaju što mogu očekivati ​​i lakše prihvaćaju novi raspored. Što ga prije uvedete, bit će lakše i vama i dijetetu. Ponavljajući slijed ustajanja, jela, pranja zubi i oblačenja omogućit će mališanu da se lakše prilagodi i prihvati nove obveze.

2 Posjetite vrtić ranije

Već sam dolazak do vrata vrtića i razgovor o avanturama i prijateljima koji ovdje čekaju vašeg mališana može pomoći u smanjenju stresa prvog dana uvođenja.

3 Radosno iščekivanje

U svom mališanu možete pobuditi veselo iščekivanje tako da mu poklonite nešto što će biti vezano uz njegov novi put.  Zajedno odaberite prekrasan ruksak koji će ga pratiti u vrtić ili možda slatku mazilicu  koja će ga tješiti i maziti.

4 Puno pozitivnih stvari

Ako su roditelji uzbuđeni i u veselom iščekivanju, će to uskoro doživjeti i mališani. Radost zbog novih postignuća i aktivnosti, kao i pozitivan pogled na promjene koje dijete uočava kod svojih roditelja, pokazuju mu da su promjene dobrodošle.

Mama, tata, ne brinite

Novi prijatelji, nove vještine, divne pjesme, uranjanje u svijet bajki, puno stvaranja i igranja. Sve to i više je pred vama na ovom prekrasnom putovanju!

Vizitka Maya

Mamica malega adrenalinskega navdušenca. Kadar mu ne rešujem življenja, pomagam soustvarjati barvito virtualno okolje.