You are 0.0 away from free shipping

Vodič: Kako odabrati pravu zimsku vreću

Kako u bogatoj ponudi zimskih vreća odabrati onu koja će najbolje odgovarati mališanu i roditeljima? Dopustite nam da Vas povedemo u svijet toplih i ugodnih zimskih šetnji.

Klasična zimska vreča


KLASIČAN DIZAJN I UDOBNOST

Uz bezvremenski dizajn i pažnju na male, ali važne detalje, ove zimske vreće postale su prvi izbor mnogih roditelja.

Klasične zimske vreće pravi su izbor za roditelje koji cijene kvalitetu i traže praktičnu zimsku vreću koja se može koristiti više godina i s više djece.

-15%

Elodie - Zimska vreća, Aviator Brown

143,65 EUR
169,00 EUR
-15%

Elodie - Zimska Vreča, Utility Green

143,65 EUR
169,00 EUR

Elodie - Zimska vreća Pink Boucle

149,00 EUR
-15%

Elodie - Zimska vreća Free Bird

126,65 EUR
149,00 EUR
-15%

Elodie - Zimska vreća Blue Garden

126,65 EUR
149,00 EUR

Zimska vreća s punjenjem od perja

PUHASTA I LAGANA KAO OBLAČIĆ

Želite li svog mališana razmaziti udobnošću i toplinom u zimskim danima, onda je luksuzna linija izuzetno laganih i toplih zimskih vreća s punjenjem od perja pravi izbor. Ova linija torbi ispunjena je perjem te je svestrana i izdržljiva. Zatvarač po cijeloj dužini omogućuje jednostavno korištenje i prijelaz iz toplog u hladno i obrnuto.

Zimska vreća s univerzalnom podlogom

VREĆA KOJA SE PRETVARA U UNIVERZALNU PODLOGU ZA KOLICA

Novi dizajn zimske vreće i podlohe  je 2u1 proizvod koji osigurava korištenje tijekom cijele godine. Donji dio je prekrasna podloga za dječja kolica 
za udobnost, a za manje od 10 sekundi na nju pričvrstimo gornji dio kako bismo stvorili zimsku vreću koja je topla i udobna.

Odijelo i zimska vreća

SAVRŠENA UDOBNOST ZA NAJMLAĐE

Dječji kombinezon savršen je izbor za mališane do prve godine. Može se koristiti i u autosjedalici i u košari za dječja kolica i idealna je za lake prijelaze između unutarnje i vanjske klime. Praktičnog je patenta, a budući da se bebe ne vole skidati i oblačiti, ova će vam vreća uštedjeti poprilične suze.

Zimska vreća za autosjedalicu

UDOBNOST U AUTOSJEDALICI

Univerzalna zimska vreća za autosjedalicu brenda Elodie pobrinut će se da vašem mališanu uvijek bude toplo tijekom putovanja. Vreća je idealna za lagane prijelaze između unutarnje i vanjske klime i osigurava da se beba osjeća udobno u autosjedalici jer ne treba debelu odjeću.

Reciklirani materijali

BRIGA ZA PLANETU

Kada dizajniraju nove Elodie proizvode, dizajneri se uvijek odlučuju za trajniju opciju. Tako je dosta Elodie zimskih vreća izrađeno od održivih materijala.

Vizitka Maya

Mamica malega adrenalinskega navdušenca. Kadar mu ne rešujem življenja, pomagam soustvarjati barvito virtualno okolje.