Done by Deer | Hajdi.hr

Done by Deer

Done by Deer je dansko poduzeće, koje je stupilo na tržište prosinca godine 2014. Zadnje tri godine obitelj po cijelom svijetu vesele njihovi modni proizvodi za bebe i mališane. Kombinacija odličnog dizajna, inovativnosti i netipičan izbor boja su karakteristike, koje odlikuju produkte te popularne marke. Točno zbog tih karakteristika je Done by Deer drugačiji, kada roditelji i djeca upoznaju slatke likove, pa je oduševljenje zajamčeno.

Pročitaj više

Skandinavski dizajn, nadograđen sa zabavnim i razigranim funkcijama je stvoren, da nacrta osmijeh na obraz najmlađih, a isto tako im u skladu sa europskimi standardima osigurava najviši stupanj sigurnosti. Kombinacija prekrasnoga dizajna, inovativnosti i smjelost upotrebe modernih boji svaki njihov proizvod stavlja na prvo mjesto.

Done by Deer dodaci za dom te igračke su namijenjene obiteljima, koje žele držati ravnotežu kod opremljanja sobe za dijete, a svejedno ostati u mislima na jednostavnost danskoga dizajna, koji se jednostavno uklapa u cjelokupan dekor. Kod marke kombiniraju moderan skandinavski dizajn sa dodacima, koji su zabavni i razigrani za djecu.

Svi njihovi proizvodi su stvoreni za unutarnju upotrebu iz prirodnih materijala, pod strogim okom europskih sigurnosnih standarda. Vole se pohvaliti, da su 100% Za markom Done by Deer se skriva danska dizajnerica Helene Hjorth (kao zanimljivost Hjorth znači srna u danskom jeziku) te njena ekipa dizajnera. Njihova posebna moć je prepoznati moderne dizajnerske trende, koje zatim mijenjaju u 100% ugodne proizvode, koje ne samo da probude dječju maštu, nego su istovremeno i moderan dizajnerski predmet u vašem stanu.

Helen i njena ekipa dizajnera neprestano postavljaju izazove pri oblikovanju, tako da svaki njihov proizvoda istupa. Ništa nije prepušteno slučajnosti i "deer" je u svakom detalju. Vole se pohvaliti, da su 100% predani svemu, sa čime se bave. Stvaraju proizvode, koji nacrtaju osmijeh na lice, sudjeluju sa dobavljačima, koji imaju jednake prioritete kao oni, te stvaraju ugodnu okolinu za rad tako kako u poduzeću, tako i među njihovim partnerima. Teže k tome, da od sebe daju 100%.

Artikli 1 do 48 od 621 ukupno

po stranici

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikli 1 do 48 od 621 ukupno

po stranici

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5