Elodie Details | Hajdi.si

Elodie

Kompanija Elodie Details je ustanovljena u švedskoj prijestolnici Stockholm 2006. godine. Sve je počelo sa budućom mamicom Lindom Sätterström, razočaranom u ljubavi, koja je željela oblikovati dekicu za svoju bebu. Kada je izradila dekicu, koju si je zamislila, bila joj je tako lijepa, da je nastavila sa izradom drugih dodataka.

Preberi več

Svugdje su se pojavljivali motivi medvjedića i jedrilica. Kreativna mlada mamica, puna ideja i energije, je nastavila sa izradom. Druga na vrsti je bila kvačica za dudu. Njene dude su uskoro otkrili lokalni trgovci, koji su taj prekrasni proizvod željeli imati u svojim trgovinama. Ideja o nastanku kvačice za dudu skriva nešto više od načina koji sprječava da dijete baca dude po podu. To je dječji modni dodatak i nešto što možemo vidjeti i uživati u pogledu . Ideja je oduševila kupce, najprije u rodnoj Skandinaviji, zatim pa još i po cijeloj Europi. U kolekciji Elodie Details je bilo dodano uvijek više novih proizvoda sve od duda do dječjih kolica.

Kompanija Elodie Details, koja je ime dobila po njeni kćerki Elodie, je danas prisutna u više od 35 država na pet cjelina.Deset godina nakon rođenja Elodie Details je Linda još uvijek direktorica i glavna za osnivanje firme. Brojka raste sa svakim danom, kada se sve više ljudi pridružuje obitelji Elodie Details i ostvaruje još bolji dječji svijet. Pri Elodie Details vjerujemo u važnost malih stvari, koje u naš svaki dan unose ljepotu i zabavu. Vjeruju, da osobni stil nije pitanje starosti. Izraziti se mogu također i ti, koji još ne znaju govoriti. Prekrasna dječja kolica, deke, zimske vreće i ostali dodaci sa različitim motivima i uzorcima će unijeti eleganciju i jedinstvenost u svakodnevan djetetov i majčin život.

Artikli 1 do 48 od 503 ukupno

po stranici

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikli 1 do 48 od 503 ukupno

po stranici

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5