You are 0.0 away from free shipping

O Hajdi.si

Naša zgodba

Za sve su "krivi" Dante i Evan

Dok je prvi još veselo plesao u trbuhu, buduća mama Hajdi, nekoć dječja pjevačka zvijezda, shvatila je da i dječji modni svijet može biti zabavan i trendi. Tako je počela priča. Njezin suprug Urban, umoran od svakodnevnih dostava paketa dječje opreme i dodataka iz inozemstva, odlučio je Hajdi za rođendan pokloniti domenu Hajdi.si koja je ubrzo postala.

Alternativa klasičnoj ponudi za djecu

Dante, Hajdi, Evan

Nakon uspješnog početka sa online trgovinom, otvorili smo butike u Celju i Ljubljani. Posebno smo ponosni na to što naše dućane proglašavaju najljepšima u Europi!

Stvorili smo trgovinu za obitelji koje žele nešto posebno, ono nešto što svakodnevicu može učiniti ljepšom i prijatnijom. Svaki proizvod u našoj ponudi ima svoju priču, a odabrale su ga mame koje cijene trenutke sa svojom djecom, koje žele te trenutke uljepšati i istovremeno si olakšati majčinske obaveze.

Ponudit ćemo kolica koja će novopečeni roditelji s ponosom prošetati po gradu. Ukrast ćemo nekoliko minuta za sebe dok će se djeca igrati najboljim igračkama na tržištu. No, dragi roditelji, moramo vas upozoriti: naše su igračke tako divne i zabavne da ćete se vrlo vjerojatno poželjeti djeci pridružiti u igri.

Kutak za mame i bebe

Brinemo za sve

U oba naša dućana, pored vrhunskih proizvoda priznatih skandinavskih brandova, nalazi se i kutak u kojem mame mogu u miru podojiti ili previti svoje bebe, podgrijati hranu i nahraniti svoju dječicu.

Mamama želimo ponuditi nešto više, prije svega prostor koji je namijenjen svima, pa i onima koji nisu došli s namjerom kako bi nešto kupili, nego samo kako bi se s nama družili.

Kje nas najdeš

LJUBLJANA

Nazorjeva ulica 10, Ljubljana

U lipnju 2022. otvorili smo naš drugi dućan koji se nalazi u centru prijestolnice. Sa zadovoljstvom možemo reći da se naša trgovina nalazi na popisu UNICEF-ovih sigurnih točaka gdje se mogu skloniti djeca i odrasli u stanju potrebe. 

Prva smo dječja trgovina u centru Ljubljane koja svojim kupcima nudi obiteljski kutak u kojem mogu u miru dojiti, povijati i hraniti svoje bebe, a u kuhinji grijati kašice i mliječne formule. Svim posjetiteljima nudimo besplatnu kavu u kojoj mogu uživati na našoj udobnoj sofi, a svaku veću kupnju darujemo praktičnim poklonom. Kako šetnja gradom ne bi bila previše zamorna, kupci u našoj trgovini mogu iznajmiti kolica ili bicikl bez kotača. 

Radno vrijeme
Ponedjeljak - petak: 9:00 - 19:00
Subota: 10:00 - 13:00
Nedjelja i praznici: zatvoreno 

Trgovina u Ljubljani

Trgovina u Celju

Celje

Stanetova ulica 4, Celje

Naš butik, koji se rasprostire na više od 150 kvadratnih metara, možete pronaći u divnom gradu Celju.  Nalazi se u prostoru s 200-godišnjom tradicijom, što priči daje naročit šarm. Ovdje se nekada nalazila Rakuscheva trgovina, odnosno stara željezarija koje se mještani itekako dobro sjećaju te se sada posebno vesele što smo tom kultnom prostoru udahnuli novi život. 

Uz finu kavu, ovdje možete pogledati predivne proizvode odabranih brendova, a naše će vam ljubazne prodavačice rado dati savjet i ukoliko kupujete kakav poseban poklon. U intimnom kutku za mame, u miru podojite ili previjte svoje dijete, podgrijte hranu i popijte kavu.

Ako se odlučite za malo veću kupnju, poklonit ćemo vam i listić za besplatno parkiranje u gradu, a sve kupljene proizvode možemo vam poslati poštom na odabranu adresu.

Radno vrijeme
Ponedeljak - petak: 9:00 - 19:00
Subota: 9:00 - 12:00
Nedjelja i praznici: Zatvoreno

SLIKE GOVORE VIŠE OD RIJEČI

Podatki o podjetju

Hajdi.si d.o.o.

Stanetova ulica 4, 3000 Celje

Umsatzsteuer-Identifikationsnummer: SI63089661

Registrierungsnummer: 7060700000

Transaktionskonto: SI56 6100 0001 3597 225

(Delavska Hranilnica d.d. Ljubljana)

Paypal-adresa: paypal@hajdi.si

E-mail : info@hajdi.si

Telefon: +386 (0)3 492 68 80