Herobility | Hajdi.hr

Herobility

Herobility AB je švedsko poduzeće, koje stvara inovativne i kvalitetne bočice te dodatke za hranjenje, sa kojima želi olakšati život kako dojenčadi, tako i roditeljima. Svrha marke Herobility se skriva u stavku "biti heroj", zato što se nanosi na roditelje kao i na djecu – svi od njih su zaista pravi heroji. Točno zbog toga se u logotipu skriva maska heroja!

Pročitaj više

Svima je dobro znano, da su švedski proizvodi svjetski poznati po svojoj kvaliteti i dizajnu, koje odlikuju Herobility proizvode. Njihove bočice odlikuje duda ovalnoga oblika, koja u potpunosti odgovara usnoj šupljini bebe - daje prirodni osjećaj, za koje je dijete naviknuto pri dojenju, uz to pa napravi prijelaz sa dojenja na piće u bočici još jednostavnijim. Dodatan razlog za izbor je učinkovit antikolični sistem. Liniju bočica dopunjuju prekrasne termo bočice, ambalaže za hranu i dudice. Bočice su namijenjene kako bebama kao i djeci po dopunjenom šestom mjesecu starosti.

Nisu zaboravili niti na raznoliku šarenu paletu. Mamice mogu za svoju djecu izabrati između ružičaste za curicu, klasično bijele, nebesko plave i zelene boje. Da bi izbjegli nesretne situacije i padanje duda po podu te neprestano čišćenju i gubljenje, u Herobilityju su u svoju kolekciju dodali i kvačice za dudu u pripadajućim bojama i sa zastavom Švedske.

Herobility AB je partner poduzeća SmartShake AB, pionira između pametnih bočica za fitnes. Švedsko poduzeće SmartShake, koja se može pohvaliti sa nazivom jednim od brzo rastućih poduzeća i izvoznika godine sa strane švedske revije Dagens Industi, sve od godine 2009 u 90 država svijeta oduševljavaju sa svojim pametnim neonskim shakerjima i bočicama za vodu. Heroji pomažu bočicama Herobility napraviti nešto dobro. Za svaku prodanu bočicu HeroBottle namjene 5SEK Svjetskoj fundaciji za djecu, neprofitni ogranizaciji, za koju je ustanoviteljica švedska kraljica Silvia. Pomoć je namijenjena djeci iz siromašnih država. Herobility - stvoreno od strane roditelja, odobreno od strane djece.

1 Artikl(a)

po stranici

1 Artikl(a)

po stranici