You are 0.0 away from free shipping

Početna stranica - Hranjenje
-0%

BIBS - Duda Studio Colour - Pin Ivory & Vanilla Mix

BIBS 13160-0 17769
BIBS - Duda Studio Colour - Pin Ivory & Vanilla Mix od 0 do 6 mesecev 5713795259694 13160 17746
BIBS - Duda Studio Colour - Pin Ivory & Vanilla Mix od 6 do 18 mesecev 5713795259571 13161 17747
SKU kod: 13160-0
BIBS - Duda Studio Colour - Pin Ivory & Vanilla Mix
InStock
Od 0 do 6 mesecev
6 - 18 mesecev

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Na zalihi
11,95 EUR
-0%
11,95 EUR

Kolekcija BIBS STUDIO je kolekcija koja kreativno unapređuje popularne Color dude. Dizajnirao ga je poznati francuski dizajner koji je želio spojiti aktualne modne trendove s bezvremenskom elegancijom.

Bibs duda studio colour - Pin Ivory & Vanilla Mix ima okrugli sisač i oblikom te veličinom podsjeća na majčine grudi. Izrađena je od 100% prirodne gume/lateksa.

Okrugla duda potiče postavljanje jezika i tehniku ​​sisanja sličnu dojenju. Zaobljeni oblik omogućuje bočnim stranama jezika da se pomiču i omotaju oko dude, slično kao kod dojenja. Okrugli štit je okrenut suprotno od djetetova lica. To omogućuje dovod zraka do osjetljive kože u području usta i smanjuje iritaciju.

Detalji o proizvodu

  • Duda je izrađena od lateksa/prirodne gume.
  • Jedno pakiranje sadrži dvije dude.
  • Preporučuje se za potporu prirodnom dojenju.
  • Potpuno bez BPA, PVC-a i ftalata.
  • Sukladno europskoj normi EN 1400+A2.
  • Dizajniran i proizveden u Danskoj/EU.

Kako sterilizirati dude?
Dio dobre higijene duda, je često čišćenje duda. Što je dijete mlađe, važnije ga je zaštititi od bakterija i održavati dobru higijenu dude.

Prije prve uporabe (kada izvadite dudu iz pakiranja), sterilizirajte je tako da je stavite u kipuću vodu na 5 minuta (nemojte kuhati dudu). Ovo vrijedi samo prije prve uporabe.

Nakon toga slijedite tri jednostavna koraka za čišćenje dude:

Stavite dude u čistu zdjelu. Obilno ih prelijte kipućom vodom.
Ostavite dude da se namaču cca. 5 minuta.
Izvadite ih iz zdjele i ostavite da se osuše na čistom ručniku.
Nakon čišćenja nije neobično da voda ostane u dudi. To je zbog činjenice da su sve naše dude opremljene ventilom koji ispušta zrak. Ovaj ventilacijski sustav uzrokuje izbacivanje zraka iz dude kroz ventil, spljoštavajući dudu kako bi se prirodno oblikovala u djetetovoj usnoj šupljini. Ventil je također razlog zašto se voda može skupljati u dudi nakon čišćenja i sterilizacije. Ako je to slučaj, jednostavno stisnite dudu i iscijedite višak vode. Ako u dudi ostanu kapljice vode, ostavite je da se osuši na zraku.

Lateks/prirodna guma se u rijetkim slučajevima može 'prenijeti' na štitnik (moguća promjena boje štitnika) pa je važno sterilizirati s puno vode i istovremeno ne prevelikim brojem duda odjednom.

Važno: Dude nemojte kuhati! Dude nisu namijenjene za kuhanje jer ih velika toplina uništava. Umjesto toga, slijedite gore navedene upute i sigurno ćete ubiti bakterije bez ugrožavanja trajnosti dude.

Karakteristike

Prikladno za Fantek, Punčka
Veličina Od 0 do 6 mesecev, 6 - 18 mesecev