You are 0.0 away from free shipping

Početna stranica - Hranjenje
-15%

Elodie - Podbradnjak sa rukavima, Autumn Rose

Elodie 7333222017895 11461 15589
SKU kod: 11461
Elodie - Podbradnjak sa rukavima, Autumn Rose
InStock

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Na zalihi
29,90 EUR
-15%
25,42 EUR

Elodie podbradnjaci su izrađene pažljivo, od najboljih materijala, promišljenog su dizajna i prije svega su vrlo koristni. Zakopčavaju se patentnim zatvaračem koji omogućuje jednostavno namještanje i skidanje, a imaju i praktičan džep koji hvata sve što izmiče nespretnim ručicama. Perivi su u perilici i ne sadrže PVC, BPA, umjetne boje, kemikalije, parabene niti umjetne sastojke za omekšavanje.Tkanine od kojih su izrađeni podbradnjaci pružaju otpornost na mrlje, lakše se čiste i prije svega se vrlo brzo suše.

Dodajmo da će uz Elodie podbradnjake biti i hranjenje u velikom stilu! Istražite našu široku ponudu prekrasnih podbradnjaka s  malim prekrasnim detaljima jedinstvenog dizajna. U ponudi su s prekrasnim uzorcima, volančićima, krilcima, ušima i drugim lijepim ili razigranim elementima. Sigurno ćete pronaći onag koji odgovara vašem osobnom stilu i ukusu.

Detalji o proizvodu

Karakteristike: 

  • Veličina: Duljina 35 cm, širina 35 cm, duljina rukava 35 cm
  • Materijal: Poliester, obrađen sa PU, 100% bez PVCa i ftalata
  • Njega: Perivo u perilici na 40 stupnjeva

Nakon upotrebe možete podbradnjak oprati pod tekućom vodom ili obrisati mokrom krpom. Vrlo se brzo suši. U slučaju većih i osušenih mrlja preporučamo pranje u perilici na 40 stupnjeva. Naša preporuka je da se podbradnjak očisti odmah nakon svake uporabe kako biste uklonili masnoću i druge mrlje jer ćete tako dugo sačuvati ljepotu podbradnjaka i smanjiti opasnost od pukotina na tkanini. Podbradnjak je izrađen od izdržljivog poliestera i 100% ne sadrži PVC.

Karakteristike

Starost 6 - 12 mjeseci , 1 - 2 godine, 2 - 3 godine
Prikladno za Punčka