You are 0.0 away from free shipping

Početna stranica - Igračke - Igračke za najmlađe - Plišane igračke

Jellycat - Plišani patuljak Leffy

Jellycat 670983124255 11055 14831
SKU kod: 11055
Jellycat - Plišani patuljak Leffy
Ovaj proizvod trenutno nije dostupan.
OutOfStock
25,00 EUR
-15%
21,25 EUR

If you want to receive notifications when the product is back in stock, you must be registered and .

Najbolji prijatelj i pomoćnik Djeda Božićnjaka Leffy iz brenda Jellycat pobrinut će se da svi darovi za djecu budu spremni na vrijeme. Zeleni topli kaput, crvene rukavice i čizme te šarene čizme osiguravaju da Leffyju bude toplo i na Sjevernom polu. A njegove šiljate uši brinu se da uvijek čuje božićna zvona.

Detalji o proizvodu

Naravno, Jellycat Team se nada da već znate da oni izrađuju najoriginalnije, hirovitije, najinovativnije modele mekanih igračaka na svijetu. Naravno da samo to nije dovoljno. Životinje su ipak divlja stvorenja i pobrinule su se da uvijek budete sigurni.

Svaki model plišanih igračaka je strogo ispitan u skladu s EN71 dijelovi 1, 2 i 3. To znači da ako na proizvod nije pričvršćena posebna etiketa za upozorenje, ona je prikladna za svu djecu od 0 do 99 ... ili više!

Sve životinje rado su sudjelovale u ovom izazovu i nosile su CE oznaku kao dokaz uspjeha u ovim testovima. Njihovi se certifikati čuvaju u uredu Jellycat u Londonu u slučaju da im ikada zatrebaju.

Njihove su životinje pripitomljene, a pažljivom obukom i testiranjem osigurali su da će vaša djeca uvijek uživati ​​u sigurnoj igri s njima. Svi njihovi modeli plišanih igračaka podložni su pažljivoj njezi. Ako imate bilo kakvih problema s njihovim ponašanjem, htjeli bismo to hitno znati, kako bismo revidirali vaše načine izgradnje ili educiranja!

Karakteristike:

  • testirano u skladu z EN71, part 1, 2 i 3 za sve dobi
  • primjerno za igru od rođenja
  • ne ostavljajte igračke u kolievci ili krevetiću
  • ručno pranje, ne savjetujemo pranje u perilici rublja

Karakteristike

Starost 0 - 6 mjeseci , 6 - 12 mjeseci , 1 - 2 godine, 2 - 3 godine, 3+ godine
Prikladno za Fantek, Punčka