You are 0.0 away from free shipping

Početna stranica - Igračke - Igračke za najmlađe - Plišane igračke

Jellycat - Plišani snjegović Teddy

Jellycat 670983131543 11059 14838
SKU kod: 11059
Jellycat - Plišani snjegović Teddy
Ovaj proizvod trenutno nije dostupan.
OutOfStock
50,00 EUR
-15%
42,50 EUR

If you want to receive notifications when the product is back in stock, you must be registered and .

Hladan a veseli Teddy Snowman izgleda prekrasno elegantno. Ovaj pahuljasti krem ​​snjegović je jako sladak. Maše zdepastim ručicama, ima slatki nosić od mrkve naravljen od antilopa i bogati crvenu kapu te šal. S tri gumba, razigranim osmijehom, Teddy je spreman za maženje i zabavu na snijegu.

Detalji o proizvodu

Plišani snjegović velik je čak 34 cm! Naravno, Team Jellycat se nada da već znate da oni izrađuju najoriginalnije, najluđe, najinovativnije dizajne mekanih igračaka na svijetu. 

Svaki model plišanih igračaka je strogo ispitan u skladu s EN71 dijelovi 1, 2 i 3. To znači da ako na proizvod nije pričvršćena posebna etiketa za upozorenje, ona je prikladna za svu djecu od 0 do 99 ... ili više!

Sve životinje rado su sudjelovale u ovom izazovu i nosile su CE oznaku kao dokaz uspjeha u ovim testovima. Njihovi se certifikati čuvaju u uredu Jellycat u Londonu u slučaju da im ikada zatrebaju.

Njihove su životinje pripitomljene, a pažljivom obukom i testiranjem osigurali su da će vaša djeca uvijek uživati ​​u sigurnoj igri s njima. Svi njihovi modeli plišanih igračaka podložni su pažljivoj njezi. Ako imate bilo kakvih problema s njihovim ponašanjem, htjeli bismo to hitno znati, kako bismo revidirali vaše načine izgradnje ili educiranja!

Karakteristike:

  • testirano u skladu z EN71, part 1, 2 i 3 za sve dobi
  • primjerno za igru od rođenja
  • ne ostavljajte igračke u kolievci ili krevetiću
  • ručno pranje, ne savjetujemo pranje u perilici rublja

Karakteristike

Starost 0 - 6 mjeseci , 6 - 12 mjeseci , 1 - 2 godine, 2 - 3 godine, 3+ godine
Prikladno za Fantek, Punčka