You are 0.0 away from free shipping

Početna stranica - Igračke - Igračke za najmlađe - Plišane igračke
-15%

Jellycat - Plišana božićna jelka, tamno zelena

Jellycat 670983138191 11060 14839
SKU kod: 11060
Jellycat - Plišana božićna jelka, tamno zelena
InStock

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Na zalihi
45,01 EUR
-15%
38,25 EUR

Božićno drvce u tamno zelenoj boji, sa sjajnom srebrnom zvijezdom i šarmantnim osmijehom sigurno se neće oštetiti, uništiti ili slomiti. Sada svako dijete može imati svoju divnu, mekanu jelku u svojoj sobi. Neka se pobrine za sve darove ispod za veseli Božić. 

Detalji o proizvodu

Čarobna i mekana jelka velika je čak 43 cm! Naravno, Team Jellycat se nada da već znate da oni izrađuju najoriginalnije, najluđe, najinovativnije dizajne mekanih igračaka na svijetu. 

Svaki model plišanih igračaka je strogo ispitan u skladu s EN71 dijelovi 1, 2 i 3. To znači da ako na proizvod nije pričvršćena posebna etiketa za upozorenje, ona je prikladna za svu djecu od 0 do 99 ... ili više!

Sve životinje rado su sudjelovale u ovom izazovu i nosile su CE oznaku kao dokaz uspjeha u ovim testovima. Njihovi se certifikati čuvaju u uredu Jellycat u Londonu u slučaju da im ikada zatrebaju.

Njihove su životinje pripitomljene, a pažljivom obukom i testiranjem osigurali su da će vaša djeca uvijek uživati ​​u sigurnoj igri s njima. Svi njihovi modeli plišanih igračaka podložni su pažljivoj njezi. Ako imate bilo kakvih problema s njihovim ponašanjem, htjeli bismo to hitno znati, kako bismo revidirali vaše načine izgradnje ili educiranja!

Karakteristike:

  • testirano u skladu z EN71, part 1, 2 i 3 za sve dobi
  • primjerno za igru od rođenja
  • ne ostavljajte igračke u kolievci ili krevetiću
  • ručno pranje, ne savjetujemo pranje u perilici rublja

Karakteristike

Starost 0 - 6 mjeseci , 6 - 12 mjeseci , 1 - 2 godine, 2 - 3 godine, 3+ godine
Prikladno za Fantek, Punčka