You are 0.0 away from free shipping

Početna stranica - Igračke - Igračke za najmlađe - Plišane igračke
-15%

Jellycat - Plišani Božićnjak Jolly

Jellycat 670983137408 11064 14842
SKU kod: 11064
Jellycat - Plišani Božićnjak Jolly
InStock

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Na zalihi
60,00 EUR
-15%
51,00 EUR
Leanpay logo Informative calculation when buying in installments
3 x18.47 €
Instant approval. No hidden costs. Possibility of card payment.

HO-HO-HO!

Veseli Djed Božićnjak već je obukao svoj najljepši crveni kaput, počešljao bijelu bradu, ispeglao zelene hlače i otkopčao sjajnu zlatnu kopču remena.
S pahuljastim detaljima od flisa, toplim sivim čizmama i rukavicama je vrijeme za let. Trebaju mu samo jeleni i naravno darovi!

Detalji o proizvodu

Plišani Božićnjak Jolly nestrpljivo čeka kojem djetetu može uljepšati ove zimske, snježne, hladne dane i noći. Zajedno će otvarati darove, igrati se, maziti se i uživati ​​u međusobnom društvu.

 Naravno, Team Jellycat se nada da već znate da oni izrađuju najoriginalnije, najluđe, najinovativnije dizajne mekanih igračaka na svijetu. 

Svaki model plišanih igračaka je strogo ispitan u skladu s EN71 dijelovi 1, 2 i 3. To znači da ako na proizvod nije pričvršćena posebna etiketa za upozorenje, ona je prikladna za svu djecu od 0 do 99 ... ili više!

Sve životinje rado su sudjelovale u ovom izazovu i nosile su CE oznaku kao dokaz uspjeha u ovim testovima. Njihovi se certifikati čuvaju u uredu Jellycat u Londonu u slučaju da im ikada zatrebaju.

Njihove su životinje pripitomljene, a pažljivom obukom i testiranjem osigurali su da će vaša djeca uvijek uživati ​​u sigurnoj igri s njima. Svi njihovi modeli plišanih igračaka podložni su pažljivoj njezi. Ako imate bilo kakvih problema s njihovim ponašanjem, htjeli bismo to hitno znati, kako bismo revidirali vaše načine izgradnje ili educiranja!

Karakteristike:

  • testirano u skladu z EN71, part 1, 2 i 3 za sve dobi
  • primjerno za igru od rođenja
  • ne ostavljajte igračke u kolievci ili krevetiću
  • ručno pranje, ne savjetujemo pranje u perilici rublja

Karakteristike

Starost 0 - 6 mjeseci , 6 - 12 mjeseci , 1 - 2 godine, 2 - 3 godine, 3+ godine
Prikladno za Fantek, Punčka