You are 0.0 away from free shipping

Početna stranica - Igračke - Igračke za najmlađe - Plišane igračke

Jellycat - Plišani zmaj Fuddlewuddle

Jellycat 670983143942 11237 15182
SKU kod: 11237
Jellycat - Plišani zmaj Fuddlewuddle
Ovaj proizvod trenutno nije dostupan.
OutOfStock
32,00 EUR
-0%
32,00 EUR

If you want to receive notifications when the product is back in stock, you must be registered and .

Naš hrabri zmaj brenda Jellycat tek uči vladati svojim krilima. On je tek početnik na nebu, pa mu je draže maženje i grljenje na zemlji. Ima prekrasno nabrano paperje i dobra krila od brušene kože. Zmaj Fuddlewuddle jedva čeka da odraste da krene među oblake. Do tada, naučimo ga kako koristiti ova prekrasna krila.

Detalji o proizvodu

Hrabri zmaj velik je 23 cm! Naravno, Jellycat Team se nada da već znate da oni izrađuju najoriginalnije, hirovitije, najinovativnije modele mekanih igračaka na svijetu. Naravno da samo to nije dovoljno. Životinje su ipak divlja stvorenja i pobrinule su se da uvijek budete sigurni.

Svaki model plišanih igračaka je strogo ispitan u skladu s EN71 dijelovi 1, 2 i 3. To znači da ako na proizvod nije pričvršćena posebna etiketa za upozorenje, ona je prikladna za svu djecu od 0 do 99 ... ili više!

Sve životinje rado su sudjelovale u ovom izazovu i nosile su CE oznaku kao dokaz uspjeha u ovim testovima. Njihovi se certifikati čuvaju u uredu Jellycat u Londonu u slučaju da im ikada zatrebaju.

Njihove su životinje pripitomljene, a pažljivom obukom i testiranjem osigurali su da će vaša djeca uvijek uživati ​​u sigurnoj igri s njima. Svi njihovi modeli plišanih igračaka podložni su pažljivoj njezi. Ako imate bilo kakvih problema s njihovim ponašanjem, htjeli bismo to hitno znati, kako bismo revidirali vaše načine izgradnje ili educiranja!

Karakteristike:

  • testirano u skladu z EN71, part 1, 2 i 3 za sve dobi
  • primjerno za igru od rođenja
  • ne ostavljajte igračke u kolievci ili krevetiću
  • ručno pranje, ne savjetujemo pranje u perilici rublja

Karakteristike

Starost 0 - 6 mjeseci , 6 - 12 mjeseci , 1 - 2 godine, 2 - 3 godine, 3+ godine
Prikladno za Fantek, Punčka