You are 0.0 away from free shipping

Početna stranica - Igračke - Igračke za najmlađe - Plišane igračke
-0%

Jellycat - Plišani zeko Huddles

Jellycat 670983145557 11393 15480
SKU kod: 11393
Jellycat - Plišani zeko Huddles
InStock

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Na zalihi
50,00 EUR
-0%
50,00 EUR
Leanpay logo Informative calculation when buying in installments
3 x18.1 €
Instant approval. No hidden costs. Possibility of card payment.

Plišani zeko Huddles bredna Jellycat je jako sladak jer u svom naručju drži bebu. Prekrasna kombinacija za bebu i roditelje u mekom krznu koji nudi puno zagrljaja, poljubaca i maženja. Jellycat je londonski brend koji oduševlja plišanim igračkama koje su izuzetno mekane. Zagrlit će vašeg mališana toplinom i mekoćom, zaštititi ga od strašnih noćnih čudovišta i pružiti osjećaj sigurnosti na svakom koraku. Od trenutka kada ga upoznate sa svojim mališanom i ispričate mu priču o tome kako zeko uživa kada ga netko mazi, bit će nerazdvojni prijatelji! Idealan je plišani pratitelj za svakog dječaka ili djevojčicu i odličan poklon koji će trajati vječno.

Detalji o proizvodu

Plišani zeko s mališanom velik je 24 x 14 cm!  Naravno, Jellycat Team se nada da već znate da oni izrađuju najoriginalnije, hirovitije, najinovativnije modele mekanih igračaka na svijetu. Naravno da samo to nije dovoljno. Životinje su ipak divlja stvorenja i pobrinule su se da uvijek budete sigurni.

Svaki model plišanih igračaka je strogo ispitan u skladu s EN71 dijelovi 1, 2 i 3. To znači da ako na proizvod nije pričvršćena posebna etiketa za upozorenje, ona je prikladna za svu djecu od 0 do 99 ... ili više!

Sve životinje rado su sudjelovale u ovom izazovu i nosile su CE oznaku kao dokaz uspjeha u ovim testovima. Njihovi se certifikati čuvaju u uredu Jellycat u Londonu u slučaju da im ikada zatrebaju.

Njihove su životinje pripitomljene, a pažljivom obukom i testiranjem osigurali su da će vaša djeca uvijek uživati ​​u sigurnoj igri s njima. Svi njihovi modeli plišanih igračaka podložni su pažljivoj njezi. Ako imate bilo kakvih problema s njihovim ponašanjem, htjeli bismo to hitno znati, kako bismo revidirali vaše načine izgradnje ili educiranja!

Karakteristike:

  • testirano u skladu z EN71, part 1, 2 i 3 za sve dobi
  • 100% poliester
  • primjerno za igru od rođenja
  • ne ostavljajte igračke u kolievci ili krevetiću
  • ručno pranje, ne savjetujemo pranje u perilici rublja

Karakteristike

Starost 0 - 6 mjeseci , 6 - 12 mjeseci , 1 - 2 godine, 2 - 3 godine, 3+ godine
Prikladno za Fantek, Punčka