You are 0.0 away from free shipping

Početna stranica - Igračke - Igračke za djecu - Drvene igračke

Kid's Concept - Aparat za kavu

Kid's Concept 7340028734604 12259 16776
SKU kod: 12259
Kid's Concept - Aparat za kavu
Ovaj proizvod trenutno nije dostupan.
OutOfStock
45,95 EUR
-0%
45,95 EUR

If you want to receive notifications when the product is back in stock, you must be registered and .

Aparat za kavu brenda Kid's Concept. Od sada mogu biti vaši mališani  sami svoj mini barista, otvoriti kafić i posluživati ​​cappuccino, kavu, čaj, kakao... Izbor je na vama što želite popiti!

Na bočnoj strani aparata za kavu nalazi se gumb za uključivanje/isključivanje. Sa stražnje strane nalazi se tabla na koju možete napisati ponudu (kreda nije uključena). Na prednjoj strani nalazi se gumb sa zvukom klika za postavljanje jačine kave, ekran s ispisanim mlijekom i različite opcije vrste kave. Na vrhu aparata nalaze se pretinci za spremanje kave. Set sadrži dva tanjura, dvije male šalice, dvije velike šalice, dvije čajne žličice, čitač kartica, Kids Concept debitnu karticu (s neograničenim rokom važenja). Čaune ​​za kavu prikladne su za velike i male šalice. Igra uloga izvrsna je za djecu jer potiče razvoj mašte, jezika i društvenih vještina. Kako izmiješati, popraviti i poslužiti dobru šalicu kave u različitim stilovima, potaknuti kreativnost. Objašnjavajte, naglašavajte i inspirirajte dijete da razgovara o svemu što zajedno proživljavate.

Detalji o proizvodu

  • Preporučena dob: 24 mjeseca
  • Dimenzije: šalica za kavu: 6 x 5 cm, tanjur: 7 x 7 cm, čitač kartica: 5,5 x 1,5 x 8,5 cm, aparat za kavu: 15 x 14,5 x 21,5 cm
  • Broj dijelova: 17
  • Težina: 1115 g
  • Materijal: šperploča lipa, MDF, breza, bukva.
  • Održavanje: Čistite vlažnom krpom. Obrišite čistom krpom.
  • Boje na bazi vode.
  • Pročitajte sigurnosne upute na pakiranju. Prije nego što proizvod date djetetu, uklonite omot i pakiranje. Redovito provjeravajte jesu li svi vijci zategnuti i jesu li svi dijelovi neoštećeni. Nemojte koristiti proizvod ako je bilo koji dio oštećen ili nedostaje.

Karakteristike

Prikladno za Fantek, Punčka
Starost 2 - 3 godine, 3+ godine