Kids Concept | Hajdi.hr

Kid's Concept

Poduzeće Kid’s Concept je bilo osnovano 2007. godine. Njihov moto je ‘‘Djeca neka budu djeca.’’ I proizvodi su stvoreni sa mislima na sigurno i razigrano djetinjstvo. Sa njima žele širiti veselje i djecu motivirati k igri. Sigurnost, kvaliteta i odgovornost su smjernice, koje vode sve zaposlene. Roditeljima žele omogućiti da budu bez brige, zato veliko truda ulažu u razvoj igračaka, koje su sigurne za upotrebu.

Braća i sestrice si mogu dijeliti igračke i prenašati ih iz roda u rod, stvorene su kvalitetno i dobro će se pokazati u bilo kojoj situaciji. Žele stvoriti jednostavan svijet oko djece i ponuditi im mogućnost sigurnog i razigranog djetinjstva, sa unosom više veselja i motivacije do igre.

Pročitaj više

Ponekad se roditelji nađu u dilemi, kada treba opremiti dječju sobicu. Sa konceptom marke Kid's Concept će dekoracija sobe za vašega mališana biti lakša i sa pravilno izabranom tematikom, koja uključuje tako dekorativne dodatke kao igračke, a isto tako i ugodnije i ugodnu okolinu za vaše dijete. Svi njihovi proizvodi su napravljeni sa fokusom na funkcionalnost i privlačnost.

Kid's Concept je dobro poznata marka kod roditelja i danas su njihovi proizvodi više puta rasprodani u različitim europskim državama. Unikatan dizajn i povezane serije su njihov uspjeh. Njihove vodilje su kvaliteta, sigurnost i odgovornost do okoline. Njihovi strogi zahtjevi pri izradi igračaka i ostalih produkata su prioritetno vezane na dječju sigurnost.

U Kid's Conceptu stvaraju unutarnje dodatke i igračke da su bezbrižne, izdržljive i sigurne za igru. Stvorene su, da ih sestre prenesu na svoju mlađu braću i tako naprijed na druge generacije. Njihovi proizvodi su napravljeni iz najkvalitetnijih i čvrstih materijala, koji će čuvati zdravlje vaših mališana. Njihovi Concepti se dijele na osam skupina. To su Star, Pink, Neo, Kid's Music, Kid's Café, Grey, Edvin i Blue.

Artikli 1 do 48 od 315 ukupno

po stranici

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikli 1 do 48 od 315 ukupno

po stranici

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5