O Hajdi.hr

Naša priča

Za sve su krivi Dante i Evan

Dok je prvi još veselo udarao u trbuhu, buduća mama Hajdi, nekoć dječja pjevačka zvijezda, shvatila je da dječji modni svijet može biti zabavan i trendi. Priča je počela. Suprug Urban, umoran od svakodnevnih dostava paketa dječje opreme i dodataka iz inozemstva, odlučio je Hajdi za rođendan pokloniti domenu Hajdi.si koja je ubrzo postala

Alternativa
klasičnoj ponudi
za djecu

Dante, Hajdi, Evan

Nakon uspješnog početka online trgovine, otvorili smo butike u Celju i Ljubljani. Posebno smo ponosni na to što naše butike proglašavaju najljepšima u Europi.

Stvorili smo trgovinu za obitelji koje žele nešto posebno, ono nešto što svakodnevicu može učiniti ljepšom i posebnijom. Svaki proizvod ima svoju priču i odabrale su ga mame koje u životu cijene trenutke sa svojom djecom, koje žele te trenutke uljepšati, a istovremeno si majčinske obaveze olakšati.

Ponudit ćemo kolica koja će novopečeni roditelji s ponosom prošetati po gradu. Ukrast ćemo nekoliko minuta za sebe dok će se djeca igrati najboljim igračkama na tržištu. No dragi roditelji, moramo vas upozoriti. Naše su igračke tako divne i zabavne da ćete se vrlo vjerojatno djeci pridružiti u igri.

Kutak za mame i bebe

Brinemo za sve

U obje naše trgovine, osim vrhunskih proizvoda priznatih skandinavskih brandova, nalazi se i kutak u kojem mame mogu u miru podojiti ili previti svoje bebe, podgrijati hranu i u nahraniti svoju dječicu.

Mamama želimo ponuditi nešto više, prije svega prostor koji je namijenjen svima, čak i onima koji nisu došli s namjerom kako bi nešto kupili, nego samo kako bi se s nama družili.

Distributerstvo

Hajdi.si je službeni
distributer priznatih
dječjih brandova

Ukoliko nas posjećujete kao potencijalni poslovni partner, kontaktirajte nas na e-mail adresu b2b@hajdi.si.

Pokrivamo područje Slovenije i Hrvatske te Srbije.

Gdje nas možeš pronaći

Celje

Stanetova ulica 4, Celje

Naš butik, koji se rasprostire na više od 150 kvadratnih metara, možete pronaći u divnom gradu Celju.

Nalazi se u prostoru s 200-godišnjom tradicijom, što svemu daje posebnost i čar. Ovdje se nekada nalazila Rakuscheva trgovina, odnosno stara željeznarija koje se mještani itekako dobro sjećaju te se sada posebno vesele što smo takvom kultnom prostoru dali novi život.

Uz finu kavu, ovdje možete pogledati predivne proizvode odabranih brandova, a naše će vas ljubazne prodavačice rado dati savjet ukoliko kupujete kakav poseban poklon. U intimnom kutku za mame, u miru podojite ili previjte svoje dijete, podgrijte hranu i popijte kavu.

Ako se odlučite za malo veću kupnju, poklonit ćemo vam i listić za besplatno parkiranje u gradu, a sve kupljene proizvode možemo vam poslati poštom na odabranu adresu.

Radno vrijeme
Ponedeljak - petak: 9:00 - 19:00
Subota: 9:00 - 12:00
Nedjelja i praznici: Zatvoreno

Trgovina u Celju

Dječja sobica u hotelu Celeia

Koncept dječje sobice

Mariborska cesta 3, Celje

U suradnji s Hotelom Celeia u Celju stvorili smo prvi Hajdi.si kutak za mališane u kojemu djeca imaju mogućnost isprobati najbolje igračke na tržištu, a roditelji mogu popiti kavu ili pojesti ukusan ručak.

Nismo zaboravili ni na male gurmane, te smo za njih pripremili posebne Hajdi.si jelovnike. Naravno, kao i u svim našim prostorima, i ovdje smo uredili kutak za mame i bebe u kojem se mogu u miru podojiti i previti.

Slike govore više od riječi

Podaci o firmi
Hajdi.si d.o.o.
Stanetova ulica 4, 3000 Celje
OIB: HR07384075478
Matični broj: 7060700000
T ransakcijski račun: HR36 2340 0091 1700 15521 (Privredna banka Zagreb)
Paypal adresa: paypal@hajdi.si
E-pošta: info@hajdi.hr
Telefon: +385 (0)98 939 6006