Novo

Recaro - Stražnja bočna reboard autosjedalica Kio, Select Night Black

Dječja autosjedalica Kio brenda Recaro vam omogućava, da ju namjestite samo sa jednim klikom.
Vožnja u suprotnom smjeru je optimizirana zaštita za slučaj bočnoga sudara i inovativno ISOFIX namještanje osigrurava malim putnicima maksimalnu sigurnost. Kruženje zraka je osigurano tako, da prolazi kroz otvore na vanjskom dijelu školjke i mrežaste tkanine, koja omogućava neprekinuto kruženje. Autosjedalica ima pet različitih položaja, što omogućava udobno odmaranje ne glede na to, da li je namješteno u suprotnu smjer vožnje ili ne. Autosjedalicu Kio možemo upotrijebiti od djetetove visine 60 cm i sve do 4 godine starosti.

Šifra: 6897
EAN koda: 8050038141994

Dostupnost: dostupno u roku od 10-14 radnih dana

1.898,90 kn

Mališanu se ne sviđa?
Ukoliko se predomislite u roku od 15 dana, možete vratiti robu.

Zahvalit ćemo vam se poklonom.
Brižne mamice za veće ili redovite kupovine volimo iznenaditi malim znakom pažnje.

Kupujte bez brige.
U našoj trgovini kupujte bez straha. Vaši su podaci sigurni!

Besplatna dostava.
Za kupovine iznad 600 kn dostava je besplatna.

Opis proizvoda
Detalji

Autosjedalica Kio brenda Recaro, omogućava neprestano kruženje zraka, kako bi vaš mališan uživao u maksimalnoj udobnosti. Sjedalo nudi vožnju u suprotnu smjer, što je optimizirana zaštita za slučaj bočnoga sudara i inovativno ISOFIX namještanje osigurava maksimalnu sigurnost.

Karakteristike:

  • Autosjedalica je primjerena od djetetove visine 60 cm (približno 3 mjeseca) i sve tamo do 4 godine
  • Patentirani HERO sigurnosni sistem
  • Sjedeća pjena se u potpunosti prilagođava djetetovom tijelu
  • Memorijska pena u uzglavlju sjedala pomaže k absorbiranju sile u slučaju sudara
  • Sjedalo, koje absorbira energiju u slučaju sudara
  • Mekani jastuci štite osjetljivu kožu djeteta od draženja
  • Ergonomski dizajn
  • Po visini podesiv oslonac za glavu sa integriranim sigurnosnim remenima
  • Dječja autosjedalica Kio ispunjava najnovije i najstrože standarde sigurnosti u skladu sa UN R129 (i-Size)

MODULARNI SISTEM

S podstavkom Avan/Kio Base autosjedalicu možete namjestiti samo sa jednim klikom, koji vam omogućava i olakšava svakodnevno namještanje autosjedalice. Istovremeno brine za potpunu sigurnost i namještanje zahvaljujući sigurnosnim indikatorom.
Podstavek Avan/Kio Base možete najprije upotrijebiti za jaje/autosjedalicu Avan, kada ju vaš mališan neće trebati, upotrijebite modularni sistem sa reboard autosjedalicom Kio sve do djetetovih 4 godine starosti.

AIR VENTILATION SYSTEM

Kruženje zraka je u autosjedalici osigurano tako, da prelazi kroz otvore na vanjskom dijelu školjke i mrežastu tkaninu u sjedećoj presvlaci. To osigurava vašemu mališanu najviši stupanj udobnosti i dobroga osjećaja.

I-SIZE

Vožnja u suprotnu smjer omogućava optimalnu zaštitu za slučaj bočnoga sudara i inovativno ISOFIX namještanje osigurava maksimalnu sigurnost. Kada su vaši mališani okrenuti u suprotnu smjer, u slučaju frontalnog sudara se sile raspoređuju po cijelom tijelu, pri čemu ostane osjetljivi dio vrata i glave zaštićen.

ADVANCED SIDE PROTECTION

Ugrađena zaštitna krila se brzo i posve jednostavno otvore na strani vrata automobila. Tako u slučaju bočnoga sudara apsorberi energije smanjuju jakost udarca, koji bi djelovao na djetetovo tijelo. Kombinacija sjedala i bočnih krila nudi dvostruku zaštitu u slučaju bočnog sudara

PAMETNA KOPČA SIGURNOSNOG REMENA

Jednostavno i sigurno pričvršćivanje vašega mališana zahvaljujući pametnoj kopči sigurnosnog remena. Kada uzmemo dijete iz sjedala, kopča remena se nagne prema naprijed i ostane u istom položaju. Tako, da kada dijete ponovno namještate u autosjedalicu, ne posjedamo ga u autosjedalicu već ga pričvršćavamo na sigurno, udobno i brzo mjesto.

JEDNORUČNO NAMJEŠTANJE

Dječje sjedalo ima pet različitih položaja nagiba sjedala i udobno je za odmaranje, ne glede na to kako je namješten . Maksimalan nagib je jako fleksibilan i omogućava vašim mališanima idealno spavanje i slatke snove. Roditeljima omogućava lagano rukovanje, jer nagib možemo prilagoditi samo sa jednom rukom.

MODULARNOST, KOJA VAS PRATI

Avan/Kio Base baza stvara iz autosjedalice Avan i reboard autosjedalice Kio jednostavnoga i sigurnoga suputnika u svakodnevnoj upotrebi. Zahvaljujući bazi, možete obe dječje autosjedalice brzo i čvrsto namjestiti u svaki auto sa i - Size oznakom samo sa jednim klikom
Od rođenja do visine 83 cm (približno 15 mjeseci starosti) upotrebljavamo autosjedalicu Avan samo u suprotnom smjeru vožnje. Autosjedalica Kio možete upotrebljavati do djetetove visine 60 cm (približno 3 mjeseca starosti), ili sa jastukom za novorođenče, koji je dostupan posebno, od rođenja.

Dodatne informacije
Dodatne informacije
Proizvođač Recaro
Godine 0 - 6 mjeseci, 6 - 12 mjeseci, 1 - 2 godine, 2 - 3 godine, 3+ godine
Pogodno za Dječaka, Djevojčicu
Oznake Proizvoda
Oznake Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Napišite Vašu Recenziju
You're reviewing: Recaro - Stražnja bočna reboard autosjedalica Kio, Select Night Black
Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *
  1 zvijezda 2 zvijezde 3 zvijezde 4 zvijezde 5 zvijezda
Ocjena
Možda vas zanimaju i ovi proizvod(i)