Skip Hop | Hajdi.hr

Skip Hop

Skip hop je globalna popularna marka, koja stvara inovativne proizvode za svu obitelj. U poduzeću se vole pohvaliti da oblikuju proizvode koje izražavaju sreću. Njihov slogan je ‘‘Must haves made better’’ i poduzeće ga izražava kroz sve svoje proizvode. U Skip Hopu ponovno oživljavaju i poboljšavaju svaki proizvod, sa ciljem, da novo dobivena multifunkcionalnost u obiteljskoj svakodnevnici unese veselje i da im olakša rutinske zadatke.

Pročitaj više

Priča se proteže iz 2003 godine, kada su novopečeni roditelji Ellen i Michael Diamant za ponudu na tržištu uzalud tražila torbu za previjanje, koja bi odgovarala svim njihovim željama, zato ju je Ellen oblikovala skroz sama. U velikoj ponudi ružičastih i plavih torbi je Ellen željela modernu, a isto tako i jako funkcionalnu torbu, primjereno za njen gradski život. Poznata torba Duo je bila rođena.

U širokoj ponudi proizvoda marke Skip Hop možemo pronaći slatke dodatke za hranjenje, ruksake za cijelu obitelj (dječje krase junaci iz životinjskog svijeta), ruksak za mamicu i tatu pa može biti koristan i kao torba za previjanje ili kao modni dodatak), igračke, koje budu zabavljale vaše mališane od njihovoga rođenja do prvih upoznavanja zvukova i motiva. Proizvodi Skip Hop-a će biti primjereni kako za upotrebu u okolici domaćega doma ili za putovanja te će vožnja sa automobilom biti umirenija.

Danas su inovativni i moderni proizvodi Skip Hop-a prisutni u više od trideset država svijeta. Nad proizvodima su oduševljene i zvijezde kao što su: Madonna, Sarah Jessica Parker, Beyonce, Gwen Stefani i brojne druge.

Skip Hop-a je u prošloj godini preuzeo gigant na području dječje mode, Carter’s, što predstavlja važan trenutak u povijesti poduzeća i odražava se u novom dizajnu proizvoda. Taktiku su preuzeli francuski dizajneri, što znači pomak od značajnih jakih boja k pastelnim nijansama, što je već vidljivo kod novih proizvoda.

Roditeljstvo je rođenje ljubavi. I kod Skip Hopa žele to ostvariti što lakše i zabavnije. Sve počinje sa opredjeljenjem k sigurnosti i kvaliteti. I zaključuje se sa pomoći onima, koji to istinski trebaju. Skip Hop pomaže dobrodjelnim organizacijama, koj pomažu ugroženim obiteljima kao što su Good+ Foundation i Ovarian Cancer Research Fund.

Artikli 1 do 48 od 76 ukupno

po stranici

Stranica:
  1. 1
  2. 2

Artikli 1 do 48 od 76 ukupno

po stranici

Stranica:
  1. 1
  2. 2